perjantai 28. helmikuuta 2014

Roll baby roll


Rullakampaukset ja laineet 

No nyt on rullattu jja rullattu ja rullattu ! Permanentteja ja rullakampauksia nimittäin ! Huh, monet sanoo että rullaus on ihan kamalaa, mutta niin on ! :--D noeeei, siihen kun tottuu niin kyllä se menettelee, mutta kun on ollut vähänkin taukoa rullaamisesta niin kyllä huomaa ! Mutta nyt ihan sitä asiaakin. Ollaan siis päästy koulussa RULLAILEMAAN. Meidän koulun parturi-kampaamon asiakaskuntaan kuuluu jonkin verran jo iäkkäämpiä nais-henkilöitä, joille on aina laitettava rullakampaus, heidän tullessaan kampaajalle, ja hyvä niin, harjoitus tekee mestarin. Ja näin on myös liiketyössäkin. Joten tässä hieman tekeleitä :)

Aloitettiin rullaamaan kampausrullia tiiliskivimenetelmällä ja laitettiin 30 minuutiksi lämpösäteilijään kuivumaan. Hiusten kuivuttua avattiin rullat. 



Melko kiharaisethan niistä tuli, joten ettei tämä olisi liian helppoa, ei tämä kampaus vielä tässä ollut. Avasimme kiharat ja suuntaan kampasimme, ja hellästy tupeerasimme niitä, jotta kampaus alkoi muodostua.





Nyt kun kihara näyttää jo paljon pehmoisemmalta niin asettelin ne hieman omille paikoilleen ja joitakin korostin hieman. 




Lopputulos on nyt pehmeä ja kaunis :--)

 Jos rullauksessa menee hermo, niin entäs laineet ? Melkeen no lens kammat lattialle kun ei aluksi meinannut onnistua ei sitten millään :-D No nyt hieman "viisaampana" ja muutaman kerran niitä jo tehneenä voin sanoa että ne ovat vieläkin hankalia mutta niistä saa todella kauniita ja elegantteja kampauksia, ja yksityiskohtia kampauksiin. 

Sivulaineet otsahiuksiin.

Laineet hieman pidempään hiukseen, raudalla tehtynä.

Laineita kun oltiin väsätty jonkin aikaa, niin teimme koko kampauksen. Toispuoleinen, kihajaa ja lainetta.
 
Toiselle puolelle kiharapilveä ja toiselle lainetta.

Ja jottei mene liian massiiviseksi, niin pieni niska.








Ei kommentteja: