keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kampauksia kampauksia :--)


Pystynuttura - "banaaninuttura" & sen muunnos







& muunnokset :)

Pystynuttura pienin yksityiskohdin ja koristein. Hiussuortuvat nutturan päällä olivat vain kokeilu, joka ei nyt kovin hyvin onnistunut, mutta ainakin nyt tiedän miten ne oikeasti tehdään :) 



Tässä toinen pystynutturan muunnos. Tein pystynutturan, ja pienempiä looppeja sen seuraksi. Itse olin melko tyytyväinen kampaukseen, vaikka se syntyikin ilman suunnittelua ! 
         

                           
                                                                    Föhnkampaus


Lyhyen hiuksen föhnkampaus - tyylikäs arkeen ja juhlaan









Itsenäisyyspäivä vastaanoton juhlakampaukset Tanja Karpelalle ja Maria Ylipäälle
Saimme koulussa tehtväväksemme toteuttaa harjoituspäähän  Maria Ylipään itsenäisyyspäivä vastaanoton kampauksen. Sekä suunnitella Tanja Karpelalle juhlakampaus ko. juhlaan. Molemmat leideistä ovat klassisen kauniita ja omaavat "täydelliset" ja silmää esteettisesti miellyttävät kasvojen piirteet. Tanjan tapauksessa muun muassa tämä  asia tuli ottaa huomioon.



Maria Ylipää


Marian kampauksessa yhdityvät laine edessä ja pieni pystynuttura niskassa.Toteutimme laineen otsatukkaan föönillä.


Aluksi laineen tekeminen tuntui ylitsepääsemättömän hankalalta mutta kun sitä muutamaan otteeseen harjoitteli niin alkoihan se pikku hiljaa sieltä muodostua :)


                                                                    

                                                                         



Tanja Karpela
                       

                          Tanja Karpelalle halusin suunnitella ihanan kiharakampauksen, joka olisi ollut päältä suuri ja laskeutunut kauniisti niskaan valuvaksi. Niin kuin "kiharairokeesi" MUTTA suoristusrauta/kiharrin ei halunnut tehdä yhteistyötä kanssani, joten loppujen lopuksi päädyin hieman korkeampaan nutturakampaukseen, joka sopi Tanjalle hieman paremmin kuin niskanuttura, joka korostaisi ikääntyviä kasvon piirteitä. Enkä  nyt sano että Tanjalla olisi                                                       ryppyiset kasvot ;) :D Mutta asiasta kukkaruukkuun eli kampauksiin.                                        
                                                            

La hermoromahdus-kampaus eli hieman korkeampi pystynuttura/looppinuttura


Kokeilin hieman solmutekniikkaa, jolla saa mukavan näköisiä yksityiskohtia kampauksiin, Kuva on hieman huonolaatuinen joten solmut eivät hyvin näy, mutta niistä teen lisää postausta myöhemmin :)

Aion toteuttaa Tanjan kampauksen vielä uudelleen, hieman paremmalla kihartimella ;)








Ei kommentteja: